Salarisadministratie en HR

Salarisadministratie & personeelsadministratie

Een goed personeelsbeleid leidt tot een prettige werkomgeving waardoor uw medewerkers tevreden en meer gedreven zullen zijn.

Van belang hierbij is natuurlijk dat de salarisverwerking tijdig en accuraat plaatsvindt. Wij verzorgen uw salarisadministratie volledig online, zodat u continue toegang heeft tot uw salarisgegevens en dossiers.

Onze HR- en salarisadministrateurs zorgen eerst dat de salarissen worden verwerkt zodat deze juist en tijdig maandelijks kunnen worden uitbetaald.

Daarnaast kan, afhankelijk van uw onderneming en intenties, de online salaris en HR software zodanig uitgebreid worden dat: uw werknemers online toegang krijgen tot hun werknemersdossiers (contract, salarisstroken), de verlofaanvragen en verlofregistratie digitaal geschiedt, tijdregistratie digitaal plaatsvindt en nog vele opties meer…… Alles is dus mogelijk om uw salaris- en personeel administratie digitaal te laten plaatsvinden.

HR advisering

Onze ervaren HR medewerkers assisteren op pro actieve wijze bij uw personele vraagstukken. Dit zal zijn op het gebied van arbeidsovereenkomsten, UWV correspondentie, CAO’s, pensioenen en meer.

Al met al zullen wij een prettige partner voor u zijn in het organiseren en uitvoering van uw personele organisatie.

Financieel

Een adequate en accurate financiële administratie is van essentieel belang voor het inzicht in de gang van zaken bij uw organisatie.

Fiscaal

Wij wijzen u graag de weg hoe u voor zowel de onderneming als voor u privé maximaal gebruik kunt maken van de fiscale mogelijkheden.

Corporate

Voor uw vraagstukken over de bedrijfsvoering, het optimaliseren hiervan en de mogelijkheden over verdere groei en de toekomst van uw bedrijf.

Internationaal

Onze internationale kennis, netwerk en talen die onze medewerkers spreken zorgen ervoor dat het zaken doen in Nederland een eenvoudig verlengstuk wordt van uw buitenlandse onderneming.